Data and Computer Communications 10th Edition
ویرایش دهم کتاب Data and Computer Communications، دو بار برنده جایزه بهترین کتاب درسی علوم و مهندسی کامپیوتر سال از انجمن نویسندگان کتابهای درسی و دانشگاهی است. این کتاب برای دورههای یک یا دو ترمی شبکههای کامپیوتری، ارتباطات دادهها و شبکههای ارتباطات در گروه هایCS ، CIS و مهندسی برق است. این کتاب همچنین برای پرسنل توسعه محصول، برنامه نویسان، مهندسان سیستم ها، طراحان شبکه و سایر افراد درگیر در طراحی ارتباطات دادهها و محصولات شبکه مناسب است.
این کتاب با تمرکز بر روی جدیدترین فن آوریها و یک فرمت مناسب ماژولار، بررسی واضح و جامعی از کل زمینه اطلاعات و ارتباطات کامپیوتری ارائه داده است. با تأکید بر اصول اساسی و همچنین نقش اساسی عملکرد در پروتکل محرک و طراحی شبکه، این کتاب به تفصیل کلیه حوزههای مهم فنی در ارتباطات داده، شبکههای گسترده، شبکههای محلی و طراحی پروتکل را مورد بررسی قرار میدهد.
تغییرات جدید ویرایش دهم کتاب ارتباطات کامپیوتر و داده ها عبارتند از:
- برنامه نویسی سوکت: بخش جدیدی برنامه نویسی سوکت را معرفی میکند. بعلاوه تعدادی از تکالیف برنامه نویسی سوکت به همراه نمونه جواب ها، برای مدرسان در دسترس است.
- شبکههای تعریف شده نرم افزاری: بخش جدیدی، این فناوری که به طور گسترده استفاده میشود را در بر میگیرد.
- فناوری انتقال بی سیم: این کتاب طرز کار فن آوریهای مهم انتقال برای شبکههای بی سیم از جمله FDD، TDD،FDMA ،TDMA ،CDMA ،OFDM ،OFDMA ، SC-FDMA و MIMO را ارائه میدهد.
- شبکههای تلفن همراه 4G: بخش جدیدی شبکههای 4G و مشخصات LTE Advanced را پوشش میدهد.
- Gigabit Wi-Fi: یک بخش جدید که شامل دو استاندارد Wi-Fi جدید، IEEE 802.11ac و 802.11ad است که Wi-Fi را در محدوده Gbps ارائه میدهند.
- دسترسی بی سیم پهنای باند ثابت: بخشهای جدیدی دسترسی بی سیم پهنای باند ثابت به اینترنت و استاندارد WiMAX مربوطه را پوشش میدهد.
- تصحیح خطای رو به جلو: تکنیکهای تصحیح خطا رو به جلو در شبکههای بی سیم ضروری هستند. این نسخه جدید شامل بررسی گسترده ای از این موضوع مهم است.
- شبکههای منطقه شخصی: بخشهای جدید، شبکههای منطقه شخصی و استاندارد بلوتوث را پوشش میدهند.
- قرارداد پیکربندی پویای میزبان (DHCP): DHCP پروتکل گسترده ای است که استفاده از آدرس IP پویا را امکان پذیر میکند. بخش جدیدی نیز این پروتکل را پوشش میدهد.
- پروتکل کنترل ازدحام داده نگار DCCP: پروتکل جدیدی است که نیازهای برنامههای چندرسانه ای برای کنترل تراکم پروتکل حمل و نقل را بدون سربار TCP تأمین میکند. بخش جدیدی هم DCCP را پوشش میدهد
- پروتکل مستقل Multicast (PIM): پروتکل PIM مهمترین الگوریتم مسیریابی multicast اینترنت است که در بخش جدیدی پوشش داده شده است.
- چارچوب معماری کیفیت خدمات (QoS): بخش جدیدی، توصیه ITU-T به نام Y.1291را پوشش میدهد، که یک چارچوب کلی برای ارائه خدمات QoS اینترنت فراهم میکند.
- پست الکترونیکی: بخش مربوط به پس الکترونیکی در فصل 24 گسترش یافته است تا شامل بحثی در مورد معماری استاندارد نامه اینترنت شود.