The Software Architect Elevator: Redefining the Architect’s Role in the Digital Enterprise
همانطور که اقتصاد دیجیتالی قوانین بازی را برای سازمانهای سنتی تغییر میدهد، نقش معماران نیز به طور اساسی تغییر میکند. به جای فقط تمرکز بر پیاده سازیهای فنی، آنها باید پنت هاوس سازمان را، جایی که استراتژی کسب و کار تنظیم میشود، با موتورخانه فنی، جایی که فناوریهای توانمند در آن پیاده سازی میشوند، متصل کنند. تنها در صورتی که هر دو بخش به هم متصل باشند، فناوری اطلاعات میتواند نقش خود را از یک مرکز هزینه به یک مزیت دیجیتال رقابتی تغییر دهد. ایجاد این ارتباط با پیاده روی از یک طبقه سازمان به طبقه بعدی کارساز نخواهد بود. در عوض، معماران مدرن با استفاده از مسیر سریع، ساختارهای موجود را دور میزنند: آسانسور معمار.
کتاب The Software Architect Elevator (آسانسور معمار نرم افزار)، به معماران مشتاق کمک میکند تا دیدگاه جدیدی از معنای معمار بودن را بپذیرند و آنها را برای سوار شدن بر آسانسور معماری در طبقههای مختلف، هماهنگسازی سازمان و فناوری و ایجاد تغییرات پایدار، مجهز میکند. در این راهنما، Gregor Hohpe نویسنده کتاب، توصیههای دنیای واقعی و درسهای سخت یاد گرفته شده از تحولات واقعی فناوری اطلاعات را به اشتراک میگذارد. حکایات او به معماران، توسعه دهندگان ارشد و سایر متخصصان فناوری اطلاعات کمک میکند تا برای نقش پیچیدهتر اما پربارتر در سازمان آماده شوند.
کتاب The Software Architect Elevator: Redefining the Architect’s Role in the Digital Enterprise برای چه کسانی مناسب است؟
- معماران نرم افزار و توسعه دهندگان ارشدی که به دنبال شکل دادن به جهت فناوری شرکت و یا کمک به تحول سازمانی هستند.
- معماران سازمانی و فناوران ارشد که در جستجوی توصیههای عملی در مورد چگونگی هدایت موضوعات فنی و سازمانی هستند.
- مدیران ارشد فناوری و معماران فنی ارشد که در حال طراحی یک استراتژی فناوری اطلاعات هستند که بر نحوه عملکرد سازمان تأثیر میگذارد.
- مدیران فناوری اطلاعات که میخواهند یاد بگیرند که چه چیزی در تحول در مقیاس بزرگ مؤثر بوده یا نبوده است.
چه چیزی یاد خواهم گرفت؟
این کتاب در بخشهای اصلی سازماندهی شده است که با سفر یک معمار برای حمایت از تحول فناوری اطلاعات در مقیاس بزرگ مطابقت دارد. سفر از نزدیک موتورخانه فناوری اطلاعات شروع میشود و به آرامی تا پنت هاوس سازمانی میرسد:
- بخش اول، معماران: درک ویژگیهای یک معمار در زمینه سازمانی
- بخش دوم، معماری: تعریف مجدد ارزش پیشنهادی معماری به عنوان محرک تغییر
- بخش سوم، ارتباطات: انتقال موثر موضوعات فنی به ذینفعان مختلف
- بخش چهارم، سازمان ها: استفاده از ذهنیت معماری برای درک ساختارها و سیستمهای سازمانی
- بخش پنجم، تحول: تأثیرگذاری بر تغییرات پایدار در یک سازمان
- بخش ششم، پایان: معماری تحول فناوری اطلاعات، زندگی کردن زندگی یک عامل تغییر