Programming Entity Framework DbContext

تاریخ: 1392/03/15 00:47
توسط: MotoMan
امتیاز: ۱۷
تعداد بازدید: ۸۴۵۹
دیدگاه ها: ۵
برچسب ها: C Sharp |Entity Framework |
Programming Entity Framework DbContext
OReilly
Julia Lerman , Rowan Miller
978-1-449-31296-1
2012
256
انگلیسی

زمانی که NET 4. عرضه شد، تیم Entity Framework سخت مشغول کار بر روی ویژگی جدیدی که Code First نامیده شد، بودند تا راه جایگزینی برای ساخت مدل داده موجودیت‌ها که هسته‌ی Entity Framework است فراهم کنند. به جای استفاده از visual designer ، روش Code First این امکان را  به شما می‌دهد تا مدل را از روی کلاس‌های موجود ایجاد کنید. در همین حین، تیم Entity Framework ، تمرکزش را اختصاص به آسان‌تر کردن استفاده از Entity Framework داد. آن‌ها بیشتر بر روی ویژگی‌ها و کاربرد‌های پر استفاده و رایج Entity Framework تمرکز کردند تا یک API جدید به نام DbContext API  را ایجاد کردند.

از همان نسخه‌های اولیه Entity Framework ،  عنصری که بیشتر از همه مورد انتقاد قرار می‌گرفت، ObjectContext بود. درحقیقت ObjectContext کلاسی است که به ما اجازه تعامل با پایگاه داده با استفاده از یک مدل مفهمومی را می‌دهد. این کلاس به ما امکان تعریف و اجرای query ها،  ردیابی تغییرات اشیا و اعمال آن تغییرات به پایگاه داده را می‌دهد. کلاس ObjectContext با کلاس‌های مهم دیگر Entity Framwork مانند ObjectSet که ما را قادر به انجام عملیات بر روی موجودیت‌ها در حافظه می‌کند و ObjectQuery که مغز فرماندهی پشت سر همه‌ی query‌های اجرا شده است، در تعامل است.همه‌ی این کلاس‌ها انباشه از ویژگی‌ها و کاربرد‌های زیادی هستند که بعضی از آن‌ها پیچیده هستند و فقط برای موارد خیلی خاص لازم می‌شوند. بعد از دو نسخه از Entity Framework، کاملابرای توسعه دهندگان  واضح شده بود که بیشتر مواقع از بخش‌های رایج و پر استفاده ای از آن استفاده می‌شود و متاسفانه کارهایی که مرتبا احتیاج به انجام آن‌ها بود، انجامشان و کدنویسیشان مشکل و پیچیده بود.

آن کلاس‌های پیچیده ، تبدیل به API‌های ساده شده‌ی DbContex، DbSet و DbQuery  شدند. کل این پکیج منطق جدید، به عنوان DbContext API شناخته می‌شود.کل API جدید شامل بیشتر از یک کلاس DbContext می‌شود، اما DbContext هست که رهبری کل ویژگی‌های جدید را بر عهده گرفته است.

DbContext API درون اسمبلی EntityFramework.dll  که همچنین شامل منطق Entity Framework Code First است، قرار گرفته است. این اسمبلی از NET. جداست  و حتی به صورت جداگانه به عنوان پکیج نیوگت Entity Framework عرضه می‌شود.

بخش اصلی Entity Framework ،بخشی از NET Framework. هست(System.Data.Entity.dll). اجزایی که در NET. قرار دارند به عنوان "اجزای هسته" Entity Framework شناخته می‌شوند. DbContext API کاملا به این اجزای هسته‌ی Entity Framework وابسته است. تیم Entity Framwork نشان داده اند که مشغول کار بر روی انتقال این اجزای هسته به بیرون NET. و داخل اسمبلی  EntityFramework.dll  هستند. این کار به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا امکانات بیشتری را در بین منتشر شدن نسخه‌های NET Framework. ،ارائه بدهند.


این کتاب به آموزش ویژگی‌های DbContext API  به خوانندگان اختصاص داده شده است.علاوه بر کلاس DbContext، شما کلاس DbSet را برای انجام اعمال set به کار خواهید برد. API‌های بهبود یافته برای ردیابی تغییرات و مدیریت مغایرت‌های همزمانی، و API‌های اعتبارسنجی که با ویژگی‌های اعتبارسنجی کنونیNET. یکپارچه شده است.

در این کتاب شما شما چگونگی پرس و جو د به روز رسانی اطلاعات را با استفاده از API‌های جدید فرا خواهید گرفت، چه با اشیای تنها یا گرافی از اشیا و اطلاعات مرتبط به آن ها. شما چگونگی بهره گیری از مزیت‌های ردیابی تغییرات و اعتبار سنجی را یاد خواهید گرفت.

سرفصل‌های این کتاب:

فصل 1) Introducing the DbContext API 

فصل 2) Querying with DbContext 

فصل 3) Adding, Changing, and Deleting Entities 

فصل 4) Working with Disconnected Entities Including N-Tier Applications 

فصل 5) Change Tracker API 

فصل 6) Validating with the Validation API 

فصل 7) Customizing Validations 

فصل 8) Using DbContext in Advanced Scenarios 

فصل 9) What’s Coming Next for Entity Framework 

کانال تلگرام سایت

گروه تلگرام سایت

like می پسندم
dislike به درد نمی خوره
مطالب مشابه
دیدگاه ها
  • نویسنده: kouroshishere تاریخ: 1392/04/18 15:34 تعداد آرا: ۴

    دوستان گرامی، از تلاش شما برای ارتقای سطح دانش جامعه علمی ایران سپاسگذارم. امروز نخستین باریست که سایت نوپا ولی پر محتوای شمارو می‌بینم و در اون عضو شدم. جای تقدیر داره که توضیحاتی به زبان شیرین پارسی و البته با متنی ساده و روان برای هر کتاب تهیه نمودید که کار انتخاب با این صورت برای بازدید کننده راحت‌تر خواهد بود. یک خواهش هم دارم و آن اینکه کتاب‌های به روز در زمینه امنیت نرم افزار هم به نظر بنده جزو نیاز‌های روز دست اندر کاران تولید نرم افزار در کشور هست و شوربختانه تعداد منابع قابل دسترس در این زمینه زیاد نیست. من با اندک تجربه شخصی خود به عنوان مشاور و معمار امنیت نرم افزار شاهد این موضوع هستم که نرم افزار‌های تولیدی از نظر امنیت در چه درجه کیفی قرار دارند و امیدوارم به زودی با رویکرد بهتر تیم و مدیران تولید، شاهد ارتقای این بخش از نرم افزار‌ها باشیم. در این میان سایت شما نیز با ارائه کتاب و مقالات به روز می‌تواند گامهای موثری را در این زمینه برداشته و باعث ارتقای سطح دانش متخصصین عزیز این رشته گردد. با سپاسی دوباره ارادتمند کوروش
    • نویسنده: MotoMan تاریخ: 1392/04/19 11:30 تعداد آرا: ۳

      ممنون، لطف دارید؛ حتما پیشنهادات شما لحاظ خواهد شد. موفق باشید...
  • نویسنده: arash_7388 تاریخ: 1392/04/20 13:38 تعداد آرا: ۳

    با تشکر از کتابهای به روز و خوب شما امیدوارم همواره شاهد کتابهای جدید و مقالات برتر در سایت باشیم
    • نویسنده: MotoMan تاریخ: 1392/04/20 14:31 تعداد آرا:

      ممنون، خواهش می‌کنم. سعی ما هم بر این است.
  • نویسنده: sh_esharif تاریخ: 1394/06/15 22:51 تعداد آرا: ۱

    ممنون از کتابهای خوبی که میگذارید.بعضی از کتابها فقط در این سایت در دسترس هستند.
loading...

لطفا منتظر بمانید...