Programming Flutter: Native, Cross-Platform Apps the Easy Way
در کتاب Programming Flutter یاد میگیرید که با Flutter که چارچوبی طراحی شده از پایه برای توسعه پلتفرم دوگانه است و از متدهای بومی Java/Kotlin یا Objective-C/Swift در برنامههای فلاتر نیز پشتیبانی میکند، کار کنید. همچنین خواهید آموخت که چگونه برنامهی بعدی خود را با یک زبان برنامه نویسی بنویسید و آن را هم برای Android و هم برای iOS بسازید. همچنین با فلاتر، ظاهر، حس و کارایی را که شما و کاربرانتان از برنامه ای که با ابزارها و زبانهای مخصوص هر پلتفرم نوشته شده اند انتظار دارند را ارائه بدهید. با Flutter میتوانید برنامهها را سریع تحویل دهید، و فقط نیمی از کارهایی را که قبلاً انجام میدادید را انجام دهید و از قابلیتهای جدید قدرتمند، برای سرعت بخشیدن به توسعه استفاده کنید. به قول معروف یک بار بنویسید، همه جا اجرا کنید.
با کمک این کتاب، فلاتر که چارچوب توسعه موبایل چند سکویی گوگل است را یاد میگیرید. در فلاتر، فورا تغییراتی که در یک برنامه انجام میدهید را با stateful hot reload نمایش میدهید و یک UI اعلانی را با همان زبان منطق برنامه تعریف میکنید، بدون این که از فایلهای XML رابط کاری جداگانه ای استفاده کنید. شما همچنین میتوانید از کدهای موجود مخصوص اندروید و iOS استفاده مجدد کنید و با روشی کارآمد و ساده با آنها تعامل کنید.
در این کتاب، برای ساختن یک برنامه ماشین حساب ساده، از عناصر UI تعبیه شده استفاده میکنید و یا خودتان آنها را میسازید. متدهای محلی Java/Kotlin یا Objective-C را از برنامههای Flutter اجرا میکنید و از بستههای فلاتر برای ایجاد درخواستهای HTTP به یک Web API یا انجام عملیات خواندن و نوشتن بر روی local storage استفاده خواهید کرد. جلوههای بصری را بر روی widgetها اعمال میکنید، انیمیشن و transition ایجاد میکنید، یک برنامه چت با استفاده از Firebase خواهید ساخت و همه چیز را بر روی هر دو پلتفرم مستقر خواهید کرد.
در کتاب «برنامه نویسی فلاتر: روش ساده برنامههای چند سکویی و بومی»، با استفاده از چارچوب Flutter، ظاهر، حس و عملکرد بومی برنامههای اندروید و iOS، و همچنین توانایی ساخت برنامه برای هر دو پلتفرم با یک کد را به دست میآورید. Flutter را میتوان برای توسعه Android بر روی هر کامپیوتر لینوکسی، ویندوزی و یا macOS استفاده کرد، ولی برای توسعه iOS به macOS احتیاج خواهید داشت.