Fuzzy Logic with Engineering Applications, 4th Edition

تاریخ: 1396/11/18 19:51
توسط: MotoMan
امتیاز: ۲
تعداد بازدید: ۶۴۲۹
دیدگاه ها: ۰
برچسب ها: Fuzzy Logic |
دانلود ویرایش چهارم کتاب منطق فازی به همراه کاربردهای مهندسی اش
Wiley
Timothy J. Ross
9781119235866
2016
580
ENGLISH

انگیزه‌های اصلی من برای نوشتن ویرایش چهارم این کتاب عبارتند از: 1) کاهش دادن متن کتاب، 2) اصلاح غلط‌های پیدا شده از زمان انتشار ویرایش سوم و 3) معرفی کردن مطالب جدید به صورت محدود برای خوانندگان. انگیزه‌ی اولم  از طریق حذف قسمت هایی که به ندرت در کلاس‌های درس تدریس می‌شدند و بخش هایی که کمکی به یاد گیری اصل موضوع نمی‌کردند، محقق شد.

از زمان انتشار ویرایش اول در سال 1995، تکنولوژی نظریه مجموعه فازی و کاربرد‌های آن در سیستم هایی که از منطق فازی استفاده می‌کردند، به سرعت رشد پیدا کرد. پیشرفت‌ها  در نظریه‌های دیگر مثل نظریه احتمالات و نظریه شواهد ( هر دو عضوی از یک مجموعه ای بزرگتر از روش‌ها تحت عنوان "نظریه‌های اطلاعات عمومی) کاربرد‌های واقعی منطق فازی را روشن‌تر می‌کنند و برخی از پیشرفت‌ها در محاسبه ماشین، ویژگی‌های خاص منطق فازی را نسب به گذشته مفید‌تر کرده اند. حقیقتا منصفانه است که بگوییم برخی پیشرفت‌ها درسیستم‌های فازی نسبت به روش‌های مبتنی بر جبر خطی از لحاظ سرعت محاسبه و دقت مربوطه کاملا رقابتی ظاهر شده اند.

در ویرایش چهارم کتاب منطق فازی به همراه کاربردهای مهندسی اش، برخی موضوعات جدید در آن گنجانده شده است تا سعی شود قسمتی از پیشرفت‌های جدید را نشان دهد؛ کلمه‌ی برخی به این علت استفاده شده است که غیر ممکن است که بتوان خلاصه ای  و یا حتی بخش کوچکی از پیشرفت‌های جدید در شش سال گذشته از زمان ویرایش سوم را نشان داد.

همان طور که در مقدمه ویرایش سوم نیز بحث کردم، اصول یک نظریه احتمالات به عنوان طرد شق ثالث نامیده می‌شوند همان طور که در این ویرایش نیز دوباره اصول نامیده میشوند نه قوانین. عملیات ناشی ازدمورگان نیز نه به عنوان قوانین بلکه به عنوان اصول نامیده می‌شوند چرا که این اصول برای برخی از ( نه همه) تئوری‌های عدم قطعیت (مثل احتمالات و فازی) صدق می‌کند. اصل طرد شق ثالث (و دوگانش، اصل تناقض) قوانین نیستند؛ نیوتون قوانین ایجاد کرد، کپلر قوانین ایجاد کرد، داری، بویل، اهم، کیرشهف، برنولی و خیلی‌های دیگر که می‌توان ایجا لیستشان کرد همگی قوانین ساخته اند. قوانین عبارات ریاضی هستند که  درک‌های تغییر ناپذیر طبیعت را توصیف می‌کنند. تعاریف، نظریه‌ها و اصول در مجموع می‌توانند یک اصل اساسی مشخص که توصیف کننده‌ی یک نوع مشخص از نظریه است را توضیف کنند نه بیشتر. در این مورد طرد شق ثالث و اصول دیگررا می‌توان برای شرح دادن یک نظریه احتمالات استفاده کرد. از این رو اگر یک نظریه مجموعه فازی اتفاق نمی‌افتد تا توسط اصل طرد شق ثالث محدود شود، این نقض بعضی از قوانین تغییر ناپذیر طبیعت مثل قوانین نیوتون نیست.

 


Table of Contents
Chapter 1 Introduction
Chapter 2 Classical Sets and Fuzzy Sets
Chapter 3 Classical Relations and Fuzzy Relations
Chapter 4 Properties of Membership Functions, Fuzzification, and Defuzzification
Chapter 5 Logic and Fuzzy Systems
Chapter 6 Historical Methods of Developing Membership Functions
Chapter 7 Automated Methods for Fuzzy Systems
Chapter 8 Fuzzy Systems Simulation
Chapter 9 Decision Making with Fuzzy Information
Chapter 10 Fuzzy Classification and Pattern Recognition
Chapter 11 Fuzzy Control Systems
Chapter 12 Applications of Fuzzy Systems Using Miscellaneous Models
Chapter 13 Monotone Measures: Belief, Plausibility, Probability, and Possibility

کانال تلگرام سایت

گروه تلگرام سایت

like می پسندم
dislike به درد نمی خوره
مطالب مشابه
دیدگاه ها
  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!
loading...

لطفا منتظر بمانید...