Java: The Complete Reference, Eleventh Edition

تاریخ: 1398/12/09 15:53
توسط: MotoMan
امتیاز: ۱
تعداد بازدید: ۵۵۷۹
دیدگاه ها: ۰
برچسب ها: Java |
کتاب Java: The Complete Reference, Eleventh Edition
McGraw-Hill Education
Herbert Schildt
978-1260440232
2018
1284
English

جاوا یکی از مهمترین و پر استفاده‌ترین زبان‌های کامپیوتری در دنیا است. علاوه بر این، سالهاست که این تمایز را حفظ کرده است. بر خلاف برخی از زبان‌های کامپیوتری دیگر که نفوذ آنها با گذشت زمان کاهش یافته است، جاوا قوی‌تر شده است. جاوا با انتشار اولین نسخه خود، به خط مقدم برنامه نویسی اینترنت رسید. تمام نسخه‌های بعدی از آن نیز این موقعیت را تقویت کرده اند. امروزه، هنوز هم اولین و بهترین انتخاب برای توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب است. همچنین جاوا یک زبان برنامه نویسی قدرتمند و همه منظوره است که برای اهداف متنوعی مناسب است. به عبارت ساده بسیاری از دنیای مدرن با کد جاوا اجرا می‌شوند. جاوا واقعاً مهم است.

دلیل اصلی موفقیت جاوا، چابک بودن آن است. از زمان انتشار نسخه اولیه 1.0، جاوا به طور مداوم با تغییرات محیط‌های برنامه نویسی و تغییرات در روش‌های برنامه نویسی برنامه نویسان سازگار شده است. مهمتر از همه، این روند را فقط دنبال نکرده بلکه به ایجاد آنها نیز کمک کرده است. توانایی جاوا برای وفق دادن خود با نرخ سریع تغییر در دنیای محاسبات، بخش مهمی از این که چرا موفقیت آمیز بوده است و این موفقیت ادامه دارد، است.

از آنجایی که این کتاب برای اولین بار در سال 1996 منتشر شده، چندین ویرایش از آن منتشر شده است که هر کدام نشان دهنده تکامل مداوم جاوا است. این کتاب، ویرایش یازدهم Java: The Complete Reference است و برای (Java SE 11 (JDK 11 به روز شده است. در نتیجه، این ویرایش از کتاب حاوی مقدار قابل توجهی از مطالب، به روزرسانی‌ها و تغییرات جدید است. بحث‌های مربوط به دو ویژگی اصلی که از زمان انتشار ویرایش قبلی این کتاب به جاوا اضافه شده اند مورد توجه ویژه است. اولین مورد، استنتاج نوع متغیر محلی است زیرا برخی از انواع اعلان‌های متغیر محلی را ساده می‌کند. برای پشتیبانی از استنتاج نوع متغیر محلی، نام نوع var رزرو شده و حساس به context، به زبان اضافه شده است. دومین ویژگی جدید جاوا، کار کردن مجدد شماره نسخه برای سریع‌تر کردن چرخه انتشار است، که از JDK 10 آغاز شده است. همانطور که در فصل 1 توضیح داده شده است، اکنون پیش بینی می‌شود که نسخه‌های ویژگی جاوا هر شش ماه یکبار منتشر شوند. این مهم است زیرا اکنون می‌توان ویژگی‌های جدید را با سرعت بیشتری نسبت به گذشته به Java اضافه کرد.

ویرایش یازدهم کتاب Java: The Complete Reference، یک راهنمای جامع برای زبان جاوا است که نحو، کلمات کلیدی و اصول اساسی برنامه نویسی آن را شرح می‌دهد. بخش‌های قابل توجهی از کتابخانه API جاوا نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. این کتاب به چهار قسمت تقسیم شده است که هر یک به جنبه‌های مختلفی از محیط برنامه نویسی جاوا می‌پردازد.

 


مطالبی که در ویرایش یازدهم کتاب مرجع کامل جاوا، یاد خواهید گرفت:

  • قسمت اول، یک آموزش جامع از زبان جاوا ارائه می‌دهد. این کار با اصول اولیه آغاز می‌شود، از جمله مواردی از قبیل انواع داده ها، عملگر ها، عبارت‌های کنترل و کلاس ها. سپس به سمت وراثت، بسته ها، رابط ها، مدیریت استثناء و چند ریسمانی حرکت می‌کند. در مرحله بعد، annotation ها، enumeration ها، autoboxing، generic‌ها و عبارات لامبدا را شرح می‌دهد. I/O نیز معرفی می‌شود. فصل آخر بخش اول نیز، ماژول‌ها را پوشش می‌دهد.
  • قسمت دوم، جنبه‌های اصلی کتابخانه استاندارد API جاوا را بررسی می‌کند. این مباحث شامل رشته ها، I/O، شبکه، ابزار‌های استاندارد، چارچوب مجموعه ها، AWT، مدیریت رویداد، تصویر برداری، همزمانی (از جمله چارچوب Fork/Join)، عبارات با قاعده و کتابخانه جریان است.
  • قسمت سوم سه فصل ارائه می‌دهد که Swing را معرفی می‌کنند.
  • قسمت چهارم شامل دو فصل است که مثال هایی از جاوا را در عمل نشان می‌دهد. اولین بحث در مورد Java Beans است. مورد دوم مقدمه ای برای servlet‌ها است.

 

Table of Contents:
- CHAPTER 1: The History and Evolution of Java
- CHAPTER 2: An Overview of Java
- CHAPTER 3: Data Types, Variables, and Arrays
- CHAPTER 4: Operators
- CHAPTER 5: Control Statements
- CHAPTER 6: Introducing Classes
- CHAPTER 7: A Closer Look at Methods and Classes
- CHAPTER 8: Inheritance
- CHAPTER 9: Packages and Interfaces
- CHAPTER 10: Exception Handling
- CHAPTER 11: Multithreaded Programming
- CHAPTER 12: Enumerations, Autoboxing, and Annotations
- CHAPTER 13: I/O, Try-with-Resources, and Other Topics
- CHAPTER 14: Generics
- CHAPTER 15: Lambda Expressions
- CHAPTER 16: Modules

کانال تلگرام سایت

گروه تلگرام سایت

like می پسندم
dislike به درد نمی خوره
مطالب مشابه
دیدگاه ها
  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!
loading...

لطفا منتظر بمانید...